Жінкам в допомогу

Український жіночий журнал

Кета, запечена в фользі, шедевр, що відрізняється не тільки вишуканим смаком, але і відносною простотою в приготуванні. Смачну, ароматну, ніжну рибу гідно оцінять всі члени сім'ї.

НАЙБІЛЬШИЙ ПРОСТИЙ РЕЦЕПТ

Для тих, хто не знає, як приготувати кету в духовці у фользі, можна скористатися рецептом, запропонованим нижче. Технологія приготування проста, часу займає небагато. Риба виходить м'якою, соковитою, ніжною.

Детальніше: Рецепт кети у фользі

Кета останнім часом користується все більшою популярністю серед кулінарів. Навіть недосвідченим господаркам під силу створити справжній шедевр з цього продукту, адже для цього не потрібно особливих зусиль або спеціальних кулінарних талантів.

РЕЦЕПТ №1 з сиром

Ця страва відноситься до розряду дієтичних, так як кета низькокалорійна риба. Стейки кети в духовці страва смачна, а його приготування не вимагає спеціальних кулінарних навичок.

Детальніше: Кета, запечена в духовці

Сучасні господині створюють справжні шедеври на кухні, сьогодні, навіть приготувати качиний паштет в домашніх умовах, дуже просто. У готову страву можна додати трохи вершкового масла і зберігати його в холодильнику, щоб на наступний день можна було робити бутерброди.

Детальніше: Паштет з печінки качки

Багато людей вважають за краще таку легку закуску, як паштет з індичої печінки, яка не тільки смачна, але ще й корисна. Таке блюдо легко приготувати самостійно в домашніх умовах. До того ж, в индюшиной печінці міститься вітамін К, який необхідний людському організму. Він допомагає виробляти обмін речовин в кісткових, а також сполучних тканинах. Печінка індички відрізняється від курячої тільки розмірами, смак у них однаковий.

Детальніше: Паштет з індичої печінки

Кета вигідно відрізняється за ціною від інших представників сімейства лососевих (форелі, сьомги та інших), але абсолютно не поступається своєю поживністю та смаковими якостями. У ній також багато незамінних жирних поліненасичених кислот, фосфору, білка і ряду інших вітамінів і мікроелементів.

Ця риба відноситься до нежирним сортам і тому рекомендується для дієтичного та дитячого харчування. З кети виходять відмінні перші і другі страви, випічка. При приготуванні необхідно обов'язково враховувати, що кета має щільну сухувату структуру, тому її найкраще запікати в духовці під соусом або з овочами. Тому далі докладно розглянемо, як приготувати кету в духовці з картоплею.

Детальніше: Рецепт кети з овочами у духовці

Серед усіх рецептів печінкових паштетів саме закуска з гусячої печінки вважається самою м'якою і вишуканою. Вона м'яка сама по собі, а при правильному приготуванні з додаванням потрібних інгредієнтів має дивний смак. Бутерброди з паштетом з гусячої печінки з'їдаються дуже швидко, продукт навіть не доводиться зберігати.

Існує безліч рецептів, за якими можна приготувати паштет з гусячої печінки в домашніх умовах, всі вони прості і виконуються за короткий час. А додаткові продукти лише підсилюють смак страви.

Детальніше: Рецепт паштету із гусячої печінки

Яловича печінка є однією з найбільш корисних, але при цьому вона відрізняється найбільшою жорсткістю, тому перед приготуванням її зазвичай вимочують в молоці. Крім того, щоб страва була корисним і смачним, потрібно вміти правильно вибрати продукт на ринку. Вона має бути красивого темного кольору, без жовтизни або світлих плям. Печінковий паштет з яловичої печінки виходить ситним, корисним і дуже смачним.

Приготувати паштет з яловичої печінки в домашніх умовах неважко, тим більше що різноманітність рецептів дозволяють кожен раз вибирати новий варіант і радувати близьких людей незвичайної закускою.

Детальніше: Паштет з яловичої печінки

Печінковий паштет зі свинячої печінки трохи відрізняється від курячого своїм насиченим смаком і здатністю наситити після одного бутерброда. При цьому він такий же легкий і м'який, залишає приємний післясмак, а додаткові інгредієнти допоможуть зробити по-справжньому оригінальне блюдо. Щоб приготувати паштет зі свинячої печінки в домашніх умовах, досить взяти потрібні інгредієнти і витратити на це трохи свого часу.

Детальніше: Паштет з свинячої печінки

Вважається, що паштет - це продукт, який простіше купити готовим. Але можна приготувати паштет з курячої печінки в домашніх умовах, і він не буде поступатися магазинним товарам ні за якістю, ні за смаком. Існує безліч рецептів його приготування, можна навіть використовувати мультиварку або урізноманітнити готову страву різними інгредієнтами. Процес нескладний, а результат порадує навіть найвибагливішого кухаря, адже курячий паштет з печінки - це смачно і поживно.

Детальніше: Курячий паштет з печінки

Мультиварка не так давно, але вже міцно і впевнено стала головною помічницею багатьох господинь на кухні. Швидкість і легкість приготування страв підкуповують, тому апарат стає все більш популярним. Приготувати сирний суп в мультиварці з куркою набагато простіше, ніж звичайним способом. Тим більше що для кухонного пристрою можна використовувати такі ж рецепти, як при звичайному способі приготування, а результат виправдовує очікування навіть самих витончених гурманів.

Детальніше: Курячий суп з сиром в мультиварці

Пошук по сайту