Жінкам в допомогу

Український жіночий журнал

Бутерброди їдять все - і діти і дорослі. Цей смачний, ситний перекус на основі хліба і смачної намазки швидко вгамує голод. Більш ошатні бутерброди з більш витонченими інгредієнтами подають на святковий стіл або фуршет, а прості готують по буднях. Розрізняють холодні і гарячі бутерброди. Їх різниця полягає лише в тому, що останні піддаються короткою термічній обробці в духовці, на сковороді або мікрохвильовій печі.

Детальніше: Рецепти бутербродів на швидку руку

Магазинне листкове тісто досить часто виручає господинь. Воно універсально, тому що можна приготувати безліч смачних страв і випічки: штрудели, кошички, слоечки, пиріжки, ватрушки, піцу і багато іншого. Для цього потрібно взяти готову солодку або солону начинку, обробити пласт, покласти начинку і спекти виріб до красивого рум'яного кольору. А випікаються слойки не більше півгодини.

Детальніше: Рецепти випічки з листкового тіста

Без закуски не обійдеться жоден фуршет або прийом гостей. Ці нескладні страви виручать, коли терміново потрібно накрити на стіл. Величезним плюсом закусок є їх простота і швидкість приготування.

Детальніше: Легкі закуски швидкого приготування

Домашню випічку люблять багато, але возитися з тестом не завжди є час і бажання, особливо, з дріжджовим варіантом. Адже на його расстойку йде кілька годин. Однак є швидкі рецепти тесту, з якого можна обробляти випічку відразу ж, не чекаючи поки вона підніметься.

Детальніше: Тісто швидкого приготування для пирогів і піци

Засолка риби - справа нехитра, навіть якщо ви ніколи цим не займалися, то з легкістю опануєте цю науку. Сьогодні поговоримо про швидку засолюванні. Для цього буде потрібно власне сама рибка, сіль, спеції і зовсім небагато часу.

Детальніше: Швидке засолювання червоної риби

Пошук по сайту